202 Trading är ett företag där ägaren arbetar operativt i företagets verksamhet.

Om oss

Verksamheten består av två affärsområden varav det ena affärsområdet 202 Consulting arbetar som konsult med projektledning och teknisk affärsutveckling i både mindre och större projekt.

Vi kan ta helhetsgreppet hela vägen från Idé till lansering och/eller utvalda delar så som projektledning, Marknadsföring, Kvalitétsarbete, försäljning. Eller så kan vi hjälpa er med att arbeta fram ett strukturerat arbetssätt.
Vi hjälper även till med eller ta helhetsansvaret från förstudie till försäljnings start, Framtagning av affärsplaner, Tidplanering, genomförande av marknadsundersökningar, budgetframtagning, uppföljningar, inköp av material, framtagning av marknadsföringsstrategi, kundbearbetningsmateriel, avtalshantering och allt annat som dyker upp.

Det andra affärsområdet 202 Trading AB är ett agentbolag som agerar representant för utländska bolag på den Svenska marknaden.

Behöver ni ha en representant hos era kunder som exempelvis Resident engineer, Key Account eller liknande, kan ni kontakta oss så hjälper vi er med detta.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa just er?

Kontakta oss eller skicka in din kontaktinfo så ringer vi upp dig.

Solenergi

Vi hjälper företag och Organisationer som vill öka sin miljönytta och vill veta mer om hur investeringar i egna solelanläggning kan göras på bästa sätt.
Läs mer

Utveckling

Oavsett om ni har en befintlig produkt eller verksamhet som behöver förnyas eller anpassas mot specifika krav eller marknader. Om ni har en idé som ni vill förverkliga.
Läs mer

Agent

202 Trading är ett agentföretag som representerar företag och organisationer som vill tillhandahålla produkter och tjänster på den Svenska och Nordiska industrimarknaden.
Läs mer

Affärsutveckling

Vi erbjuder tjänster som hjälper organisationer att växa eller bygga upp sin verksamhet inom förnybar energi.
Läs mer